logo
SLO / ENG

Izdelki v katerih so les, glina in klekljana čipka ujeti v motivih slovenskega ljudskega izročila...


Pogoji uporabe


Uporabnikom spletnega mesta Lidija Debelak s.p. želimo pojasniti, da bomo vse pridobljene informacije uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z vami in, da vašega imena in drugih osebnih podatkov ne bomo uporabljali v nasprotju z vašo voljo oziroma jih posredovali tretjim osebam.

Vaše osebne podatke bomo začeli obdelovati v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov le na podlagi vašega posebnega dovoljenja. Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem. Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler je to potrebno za doseg namena. Na podlagi vaše privolitve bomo vaše osebne podatke uporabljali za potrebe informiranja o naših aktivnostih in programih in vas preko različnih komunikacijskih sredstev seznanjali z novostmi nase izobraževalne ponudbe.

V zvezi z varstvom osebnih podatkov vam zagotavljamo, da tako glede njihovega varstva, zavarovanja, vodenja katalogov podatkov in drugih pravic in obveznosti, ki jih Lidija Debelak s.p. kot upravljalec zbirke osebnih podatkov ima, v celoti spoštujemo zakonske določbe.